Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna luxfery

Od: machturbo* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, u okna od garáže mi cikáňata rozmlátily kamenem 2 luxfery. Chtěl bych je nahradit novými, ale bojím se, že jak do toho klepnu, rozpadne se i zbytek. Napadá mě je obřezat flexou sw diamantovým kotoučem. A další otázka je, čím je tam "vlepit", jsou totiž hodně natěsno (mezera do max 5 mm). Napadá mě jen akrylový tmel. Po opravě plánuji zakrýt okno mříží s nataženým rabicovým pletivem, proto mě napadl ten tmel, i když by moc pevný spoj nevytvořil.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Někdy se luxfery armují drátem ve spojových drážkách,Tak na to pozor.

JABRAKA

kjanik112*
hodnocení

0x

Kolega Jabraka upozornil na možnost výztuže. Ta by mohla obyčejný diamantový kotouč zničit, musí se užít kotouče na železobeton.Poškozené luxsfery se rozbily, a střepy se pak vytloukly ven.Musí být na to dva-druhý zevnitř přidržuje protikladivo. Luxsfera se může napěnit, pak se spára prohloubí a dá se cementová kaše. Zloděj nepozná, že uvnitř pěna.

machturbo*
hodnocení

Výborně, moc děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]