Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
prosím o váš odhad, jakou cenu může mít polorozpadlý starý domeček o ploše cca 65m2 na pozemku o výměře 480 m2 v pěkné lokalitě ve Ždáru nad Sázavou.
Nebojte se střelit od oka hrubý odhad. Díky.
podle mě je v takovém případě cena domu nepodstatná a rozhodující je cena pozemku. POkud jde o město jako takové, odhaduju cenu okolo 250 - 350 tis.,- Kč, ale je to jen odhad. Dobré je se zeptat lidí v okolí, jestli nemají ponětí o ceně pozemků.
SOUHLAS! Navíc jde i o to, co na pozemku je. Když na mne táta převáděl pozemek s chalupou, asi 60% celkové odhadní ceny dělaly tři vzrostlé smrky...
Možná bych se podíval po inzercích realitek, jestli nemají něco podobného poblíž v nabídce...
Jestli to budeš chtít prodat v tomto stavu za slušnou cenu, tak to bude těžký. Dneska je podobných nabídek hromada. Já bych to dal do obyvatelný podoby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.