Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhad ceny

Od: frr odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

prosím o váš odhad, jakou cenu může mít polorozpadlý starý domeček o ploše cca 65m2 na pozemku o výměře 480 m2 v pěkné lokalitě ve Ždáru nad Sázavou.

Nebojte se střelit od oka hrubý odhad. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

podle mě je v takovém případě cena domu nepodstatná a rozhodující je cena pozemku. POkud jde o město jako takové, odhaduju cenu okolo 250 - 350 tis.,- Kč, ale je to jen odhad. Dobré je se zeptat lidí v okolí, jestli nemají ponětí o ceně pozemků.

hop®

SOUHLAS! Navíc jde i o to, co na pozemku je. Když na mne táta převáděl pozemek s chalupou, asi 60% celkové odhadní ceny dělaly tři vzrostlé smrky...

Možná bych se podíval po inzercích realitek, jestli nemají něco podobného poblíž v nabídce...

kangaroo*
hodnocení

0x

Jestli to budeš chtít prodat v tomto stavu za slušnou cenu, tak to bude těžký. Dneska je podobných nabídek hromada. Já bych to dal do obyvatelný podoby.

jendad

Já to tam znám . Pokud je to opravdu dobrá adresa , tak pozemky jsou tam drahé . To znamená i 2000kč za metr .Radnice nemá zájem investovat do nových pozemku a tak posledních 10 let se spekuluje . Takže bezproblému to prodáte za milion i více .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]