Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý zahradní drtič

Od: nick0801123 odpovědí: 2 změna:

Na chatě přívod elektřiny řešíme 2 solár.panely - spotřebiče mohou být pouze do výkonu cca 1500W. Nyní bychom potřebovaly zakoupit menší zahradní drtič na likvidaci zahradního odpadu - zejména turkenstánského brestu, který dorůstá oprabvdu velmi rychle.

Zahradní drtiče, které jsem na internetu našla mají výkon cca 2400W, což je pro nás nemyslitelné. Prosím, nevíte náhodou o nějakém menším drtiči, který je i zároveň výkonný - pro větve cca 2-3cm silné - o výkonu maxim do těch 1500W?

Moc děkuji za dobrou radu

nick0801123

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Mám měsíc nový zahradní drtič o výkonu 2500 W kde se udává, že je vhodný na větve do 4 cm. 4 cm nevezme ani náhodou. Jsem s ním spokojena, ale mohl by mít i silnější motor. Navíc dělá krásné špalíčky do krbovek. Takže i kdyby existoval drtič s vámi požadovaným výkonem 1500 W buď nožový nebo s válci, nedovedu si představit co se na něm dá podrtit. Připadal by mi jako hračka.

Asi bych volila variantu benzínového drtiče, ale nemám s ním zkušenost. Třeba tento

namir.cz/...

hodnocení

1x

Jak píše uska, benzínový drtič, nebo elektrický + nějaká malá elektrocentrála. Uvažte, jestli byste ji nevyužili i jinak, třeba když zrovna nesvítí slunce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma drtič větví
Otázky na téma drtiče větví

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]