Nejste přihlášen/a.
Na chatě přívod elektřiny řešíme 2 solár.panely - spotřebiče mohou být pouze do výkonu cca 1500W. Nyní bychom potřebovaly zakoupit menší zahradní drtič na likvidaci zahradního odpadu - zejména turkenstánského brestu, který dorůstá oprabvdu velmi rychle.
Zahradní drtiče, které jsem na internetu našla mají výkon cca 2400W, což je pro nás nemyslitelné. Prosím, nevíte náhodou o nějakém menším drtiči, který je i zároveň výkonný - pro větve cca 2-3cm silné - o výkonu maxim do těch 1500W?
Moc děkuji za dobrou radu
nick0801123
Mám měsíc nový zahradní drtič o výkonu 2500 W kde se udává, že je vhodný na větve do 4 cm. 4 cm nevezme ani náhodou. Jsem s ním spokojena, ale mohl by mít i silnější motor. Navíc dělá krásné špalíčky do krbovek. Takže i kdyby existoval drtič s vámi požadovaným výkonem 1500 W buď nožový nebo s válci, nedovedu si představit co se na něm dá podrtit. Připadal by mi jako hračka.
Asi bych volila variantu benzínového drtiče, ale nemám s ním zkušenost. Třeba tento
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.