Nejste přihlášen/a.
Asi před více než rokem jsem se zde dotazoval, jak řešit zdi v kůlničce:
poradte.cz/...
Naznal jsem, že to opravdu asi nemá cenu omítat aby to za nějaký rok opadalo. Je to teď ve stavu, že všechny stěny jsou oklepané na cihly a napenetrováno hloubkovou penetrací.
Přemýšlím, že bych zakryl boční stěny nějakými deskami s otvory pro větrání, abych zakryl holé strávené cihly. Tyto napenetrované cihly bych před tím našpricoval.
Bude to sloužít jako moje dílna, tak design tady není nutný.
Jak byste to udělali vy?
Díky
Něco podobného jsem zakryl OSB deskami na distančních latích a dole a nahoře jsem nechal dvoucentimetrové škvíry. A na zeď se báječně věší nářadí a materiál.
doplněno 01.08.13 18:14:Střešní latě jsem přidělal natloukacími hmoždinkami. OSB desky pero-drážka jsou myslím 15 mm.
dík moc za odpoověď
vzpomínáte si jak silné jste zvolil OSB a jakým způsobem jste upevnil distanční latě ke stěně a deskám?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.