Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Rekonstruuji kuchyň a nejbližší době plánuji koupit digestoř, chtěl bych se zeptat na připojení do el. sítě. Dělal jsem novou elektroinstalaci a přitom jsem si nechal vyvést kabel speciálně pro digestoř. Ted jsem se však dozvěděl, že se dělají pouze digestoře s vyvedenou vidlicí ( do zásuvky), je to pravda? jak bych to mohl vyřešit, abych využil ten kabel a nepotřeboval přitom zásuvku? díky za odpověď
Problém lze vyřešit velmi jednoduše.Na konec vyvedeného kabelu namontuj kabelovou koncovku se zásuvkou .Lze případně pří rekonstrukci už počítat s touto eventualitou a zabudovat zásuvku do krabičky.Uřezávat stávající kabel by bylo nepraktické a přiípojovat pevný kabel do zamontované digestoře ani nejde.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.