Nejste přihlášen/a.
dobry den,delal jsem kufr pro vjezd a chodniky mezy obrubniky mam asi 30cm vrstvu 0-32 kameniva vse dokonale zhutnene! na kamenivo 4-8 jsem nechal jen 2-3 cm! otazka zni -jak mam ted ulozit dlazbu mam ji dat o 1cm vis nez obrubnik?aby si pak zehlickou prez gumu dosedla?opravdu si dosedne o ten 1cm kdyz jsem nechal tak malo mysta pro 4-8?nebo mam s cele plochy neco odebrat a dosypat 4-8 vic? dekuji za radu
pokud je to opravdu dobře zhutněné deskou, tak se ten centimetr nezbouchá. není potřeba 4-8 ubírat, jen si dejte o maličko méně na pozdější zabouchání. jen nevím, podle čeho budete stahovat, protože musíte do té výšky dostat něco rovného,podle čeho se to bude stahovat. jestli se to bude stahovat pravítkem po obrubách, tak je to v pohodě.při vibraci přes dlažbu je potřeba jet deskou po obrubách,aby dlažba ev.nesedla pod výšku obruby.
zapoměňte na to, že to uboucháte o 1 cm. to nezvládnete..
Poslechněte dobrou radu olafa a dejte o 1 cm méně jemného štěrku.
4-8 budu stahovat po obrubach deskou na ktere bude vyrinut 6cm rozdil mezi kamenivem a hanou obruby. pokud jsem sravne pochopil ta nemusim pridavat na zazehleni. mam mezi 0-32 a hranou obruby 8cm takze muzu dat 2cm 4-8 stahnout a na to 6cm dlazbu! neklesne to pak? dekuji
dal bych tam navíc 5mm.
doplněno 30.07.13 09:43:stáhni kousek, přilož jednu "kostku" zda je to tak nějak a pak pokračovat. stahovačka bude mít tendenci se obrušovat o obrubu,pokud je z betonu, na ten výřez si přitloukám plech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.