Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chci se zepat kde se dá koupit teploměr do udírny,a jaký jestli stačí obyčejný nebo nějaký dražší a kde ho píchnnout jestli stačí na dvířka nebo do zdi děkuji za odpovědi.
Staci klidne obycejny. Logika veci rika, ze teplotu merit bys mel tam, kde budes udit. Klidne do zdi. Kdyz teplomer ukaze 80°C, tak jeste alespon 1/2 hodiny az hodinu topit a pak az zavesit maso. to je tepre udirna prohrata. Takze teplomer pouzivat jako sledovani teploty a ne indikaci, ze se muze zavesit. A na dvirkach muze byt vlastne tez.
možná by bylo dobré použít stopkový teploměr do jímky. Jímku zabudujete napevno do dvířek a teploměr do ní před uzením zašroubujete, po uzení vyšroubujete, aby ho někdo neukrad.
Například tady ten.
Tyto teploměry mají hlavní výhodu, že na ciferník vidíte zdálky. Nemusíte chodit až k udírně.
Druhá výhoda je, že díky delší stopce měří teplotu uvnitř udíry a ne někde u stěny nebo na dvířkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.