Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
lze nahodit kus zdi (0,35 x 1,20 m) potěrovým betonem?
Mám 4 pytle betonu na spravení podlahy a došla mi zdicí malta. Potřebuji nahodit tak 1 až 2 cm omítky na zeď, kterou mám špricnutou ještě zbytkem malty. Nakonec to budu potahovat lepidlem s perlinkou a rohovou perlinkou s hliníkem ...
Je to dodělávka, nechtěl jsem kupovat extra pytel kvůli tomu. Spodek jsem "nahodil" jen asi 0,5 až 1 cm sádrovou stěrkou. A všechno příjde ještě přelepit a naštukovat.
Díky za radu
hmm fotka se nějak v tom vedru nepřiložila ...
Kolik stoji pytel malty? Sto korun?
Vazne je tohle to, co chces?
-
Pri rozebirani starych zdi clovek nevericne krouti hlavou, co vsechno tam byli driv schopni nacpat. Asi se od te doby nic nezmenilo.
-
Kdyz nemate maltu, dejte tam beton, kdyz nemate ani beton, nedavejte tam nic...
Znas?
Hele hele ...
Kdybych měl možnost sednout do auta a dojet si pro ten pytel, tak se tu neptám, ne?!
To nevim, jestli by si se ptal. Jako duvod si totiz uvedl, ze se Ti to nechtelo kvuli tomu kousku kupovat extra pytel.
Ted je ale otazka, zda si budes moct dojet pro to vapno a pisek, co Te radi ostatni. Samozrejme, pokud doma nemas jen tak nahodou pytel s vapnem.
Kolego, proč si komplikuješ život? Na tu plochu Ti musí stačit kbelík malty, to tam nikdo kolem nestaví, kde by sis tu trochu malty vzal? Pokud bys mermo mocí chtěl využít ten beton, tak namoč přes noc půl kbelíku vápenného hydrátu (hustší kaši). Ten namočením zvláční, a lepší se s ním v tom betonu omítá. Vzhledem k teplému počasí omítka vypraská, ale to nevadí, budeš-li pak dávat perlinku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.