Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím vás - digestoře se mi nelíbí a nechtěl bych ji do své kuchyně.
Ovšem přemýšlím jak vymyslet nějaký odsavač par, který by se obešel bez té plechové skříně digestoře.
Existuje něco že by ve zdi u sporáku byl jen přes zeď ven roura na odsávání, v ní uložený ventilátor který by se zapnul a vysával vzduch třeba jen přes krytku větrací mřížky, která by byla nad sporákem?
Představuji si to že by tak byla celé odsávací zařízení elegantně schováno a bylo jen ovládáno přes vypínač.
Moc neporadím, o podobném řešení nevím, ale vestavné digestoře podle mne úplně hnusné nejsou, navíc v sobě mají i osvětlení, které je praktické...
Mám vestavnou digestoř, která vypadá jako takový šuplíček pod nástěnnou skříňkou - v klidu je z ní vidět jen asi 2 cm vysoký čelní panel. Vysunutím se zapne, zasunutím vypne.
Něco podobného je třeba tady
doplněno 29.07.13 09:01: hop byl rychlejší (hop! )
Hejkale, ano, ventilátory do trubky jsou běžné, ale o účinnosti podobného odsávání ve spojení s vařením mám určité pochyby...
doplněno 29.07.13 10:16:Hejkálku, souhlasím. Ale jistě je zde i mnoho tazatelů, kteří jsou vděčni, že jsme jim jejich původní záměr rozmluvili...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.