Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte někdo oknostyl?

Od: lucikk1311 odpovědí: 8 změna:

ahoj chtěla bych si nechat vyměnit okna na bytě...Ale nevím od jáké společnosti moc v tom chodit neumím, jsem ještě mladší ;) Ale slyšela jsem o oknostylu. Neznáte ho někdo? Chtěla bych to uskutečnit během půl roku. Děkuj

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Zde v pravo nahoře do modrého obdélníčku (hledat) si zadejte třeba - plastová okna firmy. Vyjede vám spousta odpovědí, třeba si některou vyberete.

hodnocení

0x

Před 4 roky mi namontovali šmejdy z Polska. V zimě se mlží a dokonce v mrazech trochu omrzají. Naštěstí to bylo jen do verandy a dvou špajzu. Komunikace s nimi v podstatě žádná.Ostatní okna mi pak po roce dělala jiná firma na doporučení kamaráda a k naprosté spokojenosti, I cenově.Jsem z Frýdku Místku.

jimi*

Mám dotaz či prosbu...jaký je to profil oken? Mám namysli jestli to je RehauBrilant nebo ArtLine atd.Tež jsem od F-M a uvažují o oknech z Polska,no ale mám i obavy aby nebyla cena na úkor kvality.

Profil to byl Rehau. Zajeďte si do Frýdku bývalé OV KSČ u polikliniky a tam sídlí firma Svět oken. Nebudete litovat.

jimi*

Děkuji moc za radu*palec*.

ttttanda
hodnocení

0x

U oknostylu jsem si objednal okna a jedno mi dovezli az na treti pokus spravne namerene!

Komunikace o nicem a monteri honem honem at jsme doma...Nic neukazi nevysvetli a jedou.

Hlavnich 5 oken jsem si objednal u firmy vokno.cz a jsem maximalne spokojen.

Po montazi mi vsechno vysvetlili, seridili a dali mi cistici a mazaci sadu s navodem na servis oken.

Maji okna z profilu gealan nekdo to na internetu pomlouva nekdo vychvaluje. Ja s nima zatim nemam zadny problem!

U toho oknostylu mam Aluplast s tim zatim taky zadny problem.

Ale u oknostylu si uz nic neobjednam po zkusenosti!

anduu
hodnocení

collapse;width:206pt">

Dobrý den nazálží na věku, ale na informací o firmách. ;) My jsme také nevěděli jakou firmu, ale nakonec jsme si vybrali oknostyl, jsme s ním nad míru spokojeni. Vše proběhlo, tak jak mělo.

ladinbin
hodnocení

0x

Oknostyl okna nevyrábí pouze je dováží z Polska a kvalita oken je pochybná, proto bych se jim raději vyhnul a vybral renomované výrobce od nás. Já jsem při výběru oken upřednostnil okna od firmy Vekra, práv proto, že mám jistotu, že jsou v česku vyrobena z německých profilů. Je rozhodně lepší při počáteční investici nešetřit, protože se vám to může následně prodražit. Já jsem s okny spokojen, od namontování a seřízení nebyl s okny problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]