Nejste přihlášen/a.
Ahoj mužete mi říct kde sem udělal chybu? mam postavenou příčku z porfixu na to mam nahozenou štukovou omítku a když sem chtěl malovat tak se omítka nabalovala na váleček kde je chyba? špatná omítka nebo špatnej postup nanášení?
Patrně porfix vypil všechnu vodu z omítky a ta nestihla hydratovat. Pokud děláte štuk přímo na porobetonové zdivo, dobře jej navlhčete. Mezi stavaři se vedou debaty o nutnosti potažení lepidlem s perlinkou, já jsem tohoto zastánce, ale jistě Vám i zde někdo řekne že perlinka je zbytečná...
Perlinka není "nutná", ale určitě křehký porobeton podstatně zpevní. Pokud není natažena perlinka s lepidlem, souhlasím s možností pořádného namočení podkladu. Přestože jsem odpůrcem zbytečného používání penetrací, tak v tomto případě by asi pomohla...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.