Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krytina na zahradní chatku

Od: vahal odpovědí: 5 změna:

dobrý den, řeším jakou krytinu na střechu zahradní chatky. Teď jsou tam jakési asfaltové pásy a už se rozpadají. Uvažuji dát tam sklobit ale chci zachycenou vodu použít na zalévání. Někde jsem četl že asfalt se nehodí pro vodu k zalévání.

Nemáte recept co tam dát? Potřebuji něco plochého, protože konstrukce střechy má mírné prolomení, proto se mi nehodí nic vlnitého nebo trapéz.

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bitumenový šindel. Vypadá to pěkně, je to lehké, relativně levné, i na členité střechy, dá se to položit svépomocí...

vahal
hodnocení

díky za radu, mám ale obyvu že to natloukání by střecha nepřežila, konstrukce je ze slabých prkýnek.

Před OBI jsem viděl přístřesek pro auta, dodávaný německou firmou SOLID jako komplet. Je kryta nějakým vlnitým plastem, který by snad šel za tepla přizpůsobit. Problém je že se nemohu dopátrat kde by se to dalo sehnat u nás, jestli vůbec..

fribble*

A co treba FILON - levnepolykarbonaty.cz/... - poslední položky.

jabraka*
hodnocení

0x

Já jsem použil na chatku staré lino.Vydrželo už deset let,i když poslední dobou silné větry už také způsobily částečnou destrukci.

JABRAKA

mili3478*
hodnocení

0x

prelepil bych to asfaltovymi pasy s posypem ,barvena bridlice , ne sklobitem ten nic nevydrzi ale kvalitnejsim modifikovanym

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]