Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Talíř do mikrovlnky

Od: sandokan® odpovědí: 9 změna:
Ahoj, rozbil se nám talíř do mikrovlnky *afro* s průměrem 25,5 cm nevíte někdo, kde by se dal sehnat nový?*nevi* Prodejce i servis dělaj mrtvýho brouka. *cert* Dík.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Nám se před časem odporoučela mikrovlnka, ale talíř jsem kamsi uložil i s tím roštem pod ním... Přibliž mi požadavek na mail - znáš ho.

Škoda, že i tato záležitost (přímá odpověď) odtud zmizela.

martik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
kupavat novy talir do mik. je blbost. Pokud to byla jen nejaka prumerna mikrovlnka stal by skoro stejne jako nova.
hodnocení

Musím přiznat, že vysoká cena by mě asi odradila*bzum*, mikrovlnaka (Daewoo) stála asi 3 tisíce. ... :( Ale co s mikrovlnkou bez talíře?*nevi**plac**afro*

Tak ještě jednou a pomaleji.

Je jisté, to jsem právě pro sandokana vyzkoušel, že použití vteřinového lepidla je vhodné pro slepení skleněného disku do mikrovlnné trouby, která je, jak já v tomto případu vím, opravdu jen na mikrovlnění:) (nikoliv na pečení či grilování). Cena lepidla je tak 20 kaček, pokud se k tomu lepič nějak nepřilepí sám, jsou to veškeré náklady na opravu. :)

ja2*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
našim se taky rozbil talíř do mikrovlnky a dali tam normální plítkej bílej za pár kaček z bazaru, jen museli dávat pozor,když něco vyndávali,aby se nevysunul, protože tam samozřejmě nezapadl. Při kupování ale pozor, na průměr talíře nelze spoléhat, hlavní je ta spodní drážka! Já se taky nechala nachytat, takže mám doma zbytečnej talíř o průměru talíře 28 cm a průměr drážek zespodu 22,5 cm. Přeji ti lepší pořízení!
Mnooo, já nevím, ale myslím, že největší problém tkví ve vyformování dolní strany dna disku. Podle bych soudil, že ten bílej talíř z bazaru neměl šanci se v troubě otáčet, což je pro běžnou mikrovlnku nezbytné. :(
ja2*
strejc - ten bílý talíř se v pohodě otáčel, byl položený na tom trojkolečkovým roště - ten se točí.Máš pravdu, jde o spodní stranu talíře - snad to z mého popisu bylo patrné. *plac*
hodnocení

Strejdo, mám pocit, že těch vteřnovejch lepidel je hafo, prosímtě nepopsal bys ho víc, nebo ho nějak vyfoť a pošli mi ji :). Dík.
Použij kterékoliv, na kterém je napsáno, že je i na sklo. Většinou jsou to univerzály - já používám toto (fotka), čas od času bývá v akci a tuba vyjde na pětikačku. Vždy koupím celý karton a tuby pak skladuji v ledničce. Tubu po otevření už neukládám, vyhazuji ji, protože se časem její obsah znehodnotí.
Talíř do mikrovlnky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]