Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chtěl bych se informovat jestli tu někdo schopný neví jak odhlásit osobu s evídenčního listu v obecním bytě kterou jsem asi před rokem přihlásil na služby dnes mi paní s úřadu poradila abych vypsal nějaký formulář a poslal to na ůřad jedinýá formulář která se týka odhlášení s ev. listu (tudíž ze služeb) je Výslovný souhlas ke spracování citlivých údajů. pokud by někdo poradil budu rád nechce se mi trmácet se na úřad a sám si to evidentně nejsem schopnej najít. jedná se o stránky brna města. Děkuji
Brno-město si byty spravuje samo? Nenašel byste příslušný formulář na webu správcovské firmy?
doplněno 22.07.13 23:14:Jak jste tu osobu před rokem přihlásil? Musel jste osobně nebo prostřednictvím elektronického formuláře? Nenašel byste v PC zálohovanou kopii přihlášky?
Tu byste si mohl uložit pod jiným názvem (tu původní uchovat!), upravit požadované a odeslat spolu se souhlasem do e-podatelny.
doplněno 23.07.13 21:06:Ještě jsem dneska trochu hledala: Mám dojem, že se to bez návštěvy neobejde, pravděpodobně budou chtít, abyste jim odhlášení podepsal před úředníkem.
našel jsem pouze tento formulář a potřeboval bych ještě formulář jak je uvedeno za účelem ve druhém odstavci. chvíli jsem si říkal že bych napsal na počítači žádost o odhlášení a tento formulář bych přiložil ale stejně bych jej tam musel nejspíš jít podepsat tak přemýšlím že bych tam snad i zašel at je klid
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.