Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám že vysavač táhne?

Od: kulda* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím, jak poznám, že vysavač v bazénu saje nečistoty ze dna takovou silou, jak má? Jde mi o to, že máme na dně sražené nečistoty, které už ale skoro měsíc postupně vysáváme ven, ale pořád to není zcela čisté...Já koukám, jestli se mi hadice přisála, pak ztěžkne, jak nasaje vodu, tak vím, že tlak tam je, ale jestli to saje málo nebo moc, to už nevím, zdá se mi, že v minulých letech to šlo lépe. Hadici vysavače jsem i prolila vodou, jestli není nějaká ucpaná, ale není. Tak pátráme po příčíně a nemůžem se toho usazeného na dně zbavit... ani mně nenapadá, jak jinak by to šlo. vždycky vysaju, rozvíří se to, pak to zase vypnu až to sedne, znovu vysaju a dookola už měsíc- nějak se nám to letos nedaří, děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

A co zkusit propláchnout filtraci, pokud je písková. Nebo vyměnit filtr.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Taky se dá použít řešení a to takové, že se pár metrů takové 3/4 hadice připevní na dřevěný hranolek a samospádem s nacucnutím, aby voda odtékala mimo bazén(u nadzemního) s tím koncem potahujte po dně u prostřed bazénu ten usazený čurbes. A zase, stále filtrovat a FILTROVAT. Třeba už za tepla nevyhřívat, ale čistit filtrováním je stále potřeba. Holt ta bazénová sranda něco stojí. Minimálně něco úsilí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]