Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěnice - prevence

Od: petaja® odpovědí: 1 změna:

Dneska přišla do práce kolegyně s tím, že mají v domě kde bydlí - štěnice ( nějaká bytovka cca 6 bytů ) a to prý docela hodně - prý už tam jede firma. No a protože máme splečnou šatnu, hned jsme s holkama rozběhly debatu, jestli to nemohla přinést do práce a aby jsme si je třeba neodnesly domů, samozřejmě jsme si našly každá na sobě nějaký pupínek, tvářící se jako kousanec...prostě panika.

Jak bojovat se štěnicemi mne ani tak nezajímá, na netu je toho dost, spíš jestli existuje nějaká prevence/ odpuzovač a jestli není možnost koupit nějaké lepítko, nebo tak, abych zjistila, že se ke mně štěnice nastěhovaly, aniž bych byla ještě pokousaná, děkuji za rady rádcové...;).

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

srovnanicen.cz/...

Já bych ale nepanikařila. byla by to opravdu náhoda, kdybyste si štěnice ze šatny domů odnesla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]