Nejste přihlášen/a.
Ano, zmrazit lze téměř vše!
Ale černý rybíz má tu výhodu, že i po rozmrazení si uchová své původní vlastnosti, jak chuťové, tak především i skoro původní konzistenci
Bez problému, Po rozmražení sice změní konzistenci, nebude vypadat jako čerstvý - změkne, vyteče z něj štáva, ale na koláč bude dobrý. Obecně platí, že pokud chcete zachovat co nejpůvodněší charakter potraviny, tak jí musíte co nejrychleji zamrazit, a co nejpomaleji rozmrazovat.
doplněno 22.07.13 02:28:Takže třeba narvat prázdný mrazák čerstvě poraženým prasátkem je špatně a rozmrazovat si večeři v horké vodě je taky špatně. Nejlépe je rozmrazovat příslušné množství potraviny vyndáním z mrazáku do lednice a počkat třeba 12 až 24 hodin než úplně povolí, tím vzniknou jen nejmenší ztráty na kvalitě i na váze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.