Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás,
řeším dilema, koupil před 2 měsíci nafukovací bazén. Vzhledem k tomu, že se počasí nevyvíjelo příhodně, tak jsem s instalací bazénu otálel. Navíc mi byly dávány indície o tom, že letos žádné léto ani možná nebude. Vzhledem ktomu, že je skoro týden (?) "letní počasí", přemýšlím, zda má jestě v tuto domu cenu vytahovat bazén, co myslíte?
Jestli takhle budete otálet do podzimu, tak potom budete už mít pravdu, že to cenu nemá...
Bazén už měl být dávno provozuschopný, a jestli ještě není, tak šupšup, vybalit, a pumpičku do jedné ruky a hadici do druhé...
Prostě jsem podlehl tomu, že teplo letos nebude. Nástup léta letos byl o hodně později než tomu bylo minulý rok a proto jsem si řekl, že to asi smysl letos mít nebude. Teď když je teplo tak toho docela lituji, ale vzhledem k tomu, že jsme v pokročilé fázi léta (na vrcholu) tak nevím zda to má ještě cenu Postavit ho můžu klidně ještě dnes
Ale nevím zda již není pozdě ...
Minulý rok byl suchý rok, letos...? Čert ví, jsou to vysoké teplotní skoky, chvíli prší a je zima a druhý den už je teplo a týden je v kuse nesnesitelný hyc. Bazén bych asi postavil, je to fajn věc...ono není konec teplým dnům ani když za týden třeba bude dva týdny pršet (např.)
Na co ale pozor je voda. Pokud máte studnu tak volit stavbu podle přítoku vody. Díky vydatným suchům které poslední roky jsou klesá hladina spodních vod a tím i bude stoupat cena vody... takže pozor.
Tak bázen je od včerejška postavený Teď mám dotaz ohledně ohřevu vody, pač ta je docela studená. Mám černou solární plachtu a od cca. 11 hodin mi na bzén svítí slunce. Mám bazén odkrytovat nebo na něm nechat tu solární plachtu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.