Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní kohoutek + připojení na hadici

Od: uska* odpovědí: 8 změna:

Prosím, pomozte. Dva dny se tu trápím u PC a hledám něco, co jsem zahlédla v zimě, vím, že to existuje a nemohu to najít.

Mám vyvedenou vodu z domu na zahradu (ještě nenapojenou) a potřebuji kohout na vodu s odbočkou na hadici. Nechci to z jednotlivých dílů jako téčko + kohoutek. Viděla jsem, že existuje jeden kus a to tak, že napojení na dům je normální a u domu je hned kohout a za ním se armatura rozdvojuje jakoby do véčka. Z jednoho teče voda do zahradního umývadla a na druhý konec se dá napojit hadice. Možná je tam ještě něco, aby se dala voda směrovat do správného výtoku a nebo jsou tam dva kohoutky, to už nevím. Ale tutově je to jeden kus.voda

Odborníci prominou, neumím to lépe popsat. Nevíte někdo jak se to jmenuje? Zkouším zahradní armatura, kohoutek, ventil kulový či nekulový *smich* a NIC . Děkuji za nápovědu. Uška

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

třeba tohle? akvinaservis.cz/...

hodnocení

0x

Na dotaz "dvojitý kohout"mi strejda Google našel třeba toto cerpadla-online.cz/...

doplněno 21.07.13 17:34:

Aha, těsně...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a nebo i toto (ale závit je vnitřní). Zdravím!

cerpadla-online.cz/...

hodnocení

0x

stačí tajít do prodejny s uvedeným zbožím a obvykle uspějete. Nehledáte nic specielního, myslím.

doplněno 21.07.13 22:22:

pardon "zajít"

uska*
hodnocení

Pánové díkl za snahu, ale nedám si na novu fasádu třeba rohový ventil na myčku. Nemohu mít dva vývody za sebou neboť voda by mi tekla mimo zahradní umývadlo. Viděla jsem armaturu se 2 vývody ve tvaru obráceného véčka směrem k domu. A to je problém něco takového najít..

doplněno 22.07.13 09:54:

Pánové, vím, že to se mnou není jednoduché. S vašimi odkazy by se něco vybrat dalo, aby to bylo funkční. Ale nemohu se smířit s tím, že nad krásné zahradní kameninové umývadlo namontuji kohout na myčku nebo bakelitovou rychlospojku.

Asi tedy nerozumím - něco takového jako je tady? onlineshop.cz/...

doplněno 22.07.13 00:08:

Nebo tohle? akvinaservis.cz/...

pokud to není něco takového, tak holt dotazu nerozumím *nevi*

olaf71*
tak potom jedině tohle, jak je psáno výše: cerpadla-online.cz/... a jestli ne, tak už to chápu *smich*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak hezké obrácené V je i toto viz odkaz. Pro Váš záměr to je nepoužitelné, protože je to rychlospojka na hadice. Snad to jedině nějak "sbastlit". Já bych si vybral ten kohout na pračku z prvního příspěvku. To, že je to k pračce bych vůbec neřešil, hlavně to je vyhovující. Ta voda se do toho umývadla "trefí", protože to nebude delší než umývadlo (odhaduji to do 15 cm). Zdravím!

vasetopeni.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]