Nejste přihlášen/a.
Zdravím,poradíte prášek na praní na opravdu bílou?
Jsem na bílou pedant,a podědila jsem na děti oblečení (šedé,zaprané)
používala jsem Rex,teď chci koupit Lanzu,vaše zkušenosti?
V Lanze peru, také v Arielu, Persilu-já nevidím rozdíl, někdy přidávám Ariel na skvrny. Pokud je něco zastaralé-zaprané tak snad nějaké bělidlo. Nedávno jsem vytáhla ze skříně asi 25 let staré bílé triko, fungl nové zapomenuté, léty zašedlé, přeložení žluté a na první praní rozhodně není bílá bělejší.
O praní moc nevím,ale moje žena vypere vždy zašedlé záclony od holek do bíla a prášek kupujeme ten,co je levnější.
Zrovna máme pověšené záclony od vnučky,ta se odstěhovala do nájmu,a záclony tam byly hrůzostrašné.Tady na šňůrách přímo svítí.
JABRAKA
Mám pár kousků bavlněných ubrusů a deček, jsou vyšívané, ale byly takové nehezké, tak jsem vše namočila v kýblíku s vodou a se Savem, nyní je vše krásně bílé. Moje zkušenost. - pt
"liduš", já měla vyšívku bílou bavlnkou, prostě vše jen bílé, ale potřebovala bílá oživit a tím Savem to pomohlo. - pt
Taky jsem řešila tento problém a nejlépe pere Ariel, to mohu odpřisáhnout.U Lanzy jsem pořád přemýšlela, co mně to padá po uschnutí z prádla za bílý prášek a pak jsme s ženskýma v práci potvrdily zkušenost, že je to nerozpuštěná Lanza, co z toho padá.Peru tedy v Arielu,na bílé prádlo je nejlepší.Se zvyšováním prací teploty bych byla opatrná, umělá vlákna, která jsou dnes snad ve všem,při vyšší teplotě šednou a to už pak práškem nebude, bude to tou vysokou teplotou.Peru Arielem bílé prádlo na 40 - 60 stupňů a je to v pohodě...
Nejlepší poměr cena - kvalita je Ariel , ale musí to být ve velkoobchodě- nejlépe MAKRO max. 50 Kč / Kg ( musí se počkat na akci nebo 14 kg balení) . Velice dobrý je i prášek z LIDLU (vyhrál i v DTestu) ale bohužel už ho tak zdražili, že se cenově přibližuje právě Arielu. Samozřejmě PERSIL, ale ten nejde dolu s cenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.