Dřevo na uzení

Od: Datum: 19.07.13 15:59 odpovědí: 5 změna: 19.07.13 21:22
avatar

Zdravím,chci se zeptat jestli odkůrovat švestku do udírny,nebo jak to děláte vy? děkuji.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 19.07.13 16:13

udil jsem s kůrou (švestka , dub ,buk ) a přihodil jsem i kousek jalovce.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 19.07.13 16:16

ale doporučujou to odkůřit , kor u dubu . Ale švestka tam šla vždycky i s kůrou .

Ohodnoceno: 1x
 
Od: mowla*
Datum: 19.07.13 16:16

Dřevo na uzení odkorňuju všechno (už kvůli uskladnění, dřevo líp proschne), udím zejména bukem, švestku (trnku) až spíše po polovině. Na závěr ´pár´ větviček jalovce - ten i s jehličím a kůrou.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ron*
Datum: 19.07.13 18:02

Zdravím.

My ze všeho dřeva na uzení odstraňujeme kůru. Ze začátku uzení dáváme nejčastěji buk, v druhé polovině hrušeň (někdy i třešeň) .

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 19.07.13 21:22

My udíme švěstkou s kůrou i bez kůry.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.