Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolace základů

Od: ttachy® odpovědí: 2 změna:
Zdravím. Mám obkopany dům. Místo základů jsou ostré kameny spevněne hlinou. Chci dat nopovku, drenaz a štěrk. Co dat mezi "základy" a nopovku, aby se nopovka neprotrhla? Napadl me XPS nebo sypat sterk z obou stran nopovky a zaklady trochu vyrovnat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepochopil jsem Váš problém. Proti čemu chcete izolovat základy, proti vlhkosti či chladu? Nebo obojí?

Je to na debatu on line a doplnění informací.

Vůbec nevím co sledujete tak se pustím do spekulace.

izolace proti zemní vlhkosti. tento systém Vám neodstraní vlhkost ze zdiva

izolaci proti chladu, pak nevím proč štěr a nopovka..

kočkopec...navrhnu v řezu..

nerovné základy, nerovnost vysypaná drobným štěrkem, XPS v síle 10 a více cm, nopovka, štěrk,

ale proč toto?

hodnocení

Dekuji za odpoved. Naprosto dostacujici. Chtel jsem vedet hlavne cim vyrovnat nerovnosti. Jinak chci izolovat zaklady od mokre hliny, pokud by se timto slozenim izolovalo i proti chladu, jedine dobre.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]