Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat co je pračce akolik by stála případná oprava. Jde o pračku vrchem plněnou Candy CTS 120, starou 3 a půl roku.
Pračka začala zničeho nic ohřívat vodu jen na 90 C (prostě úplně vařící vody) a to a je to zaplé na kteroukoliv teplotu. kromě studebné vody - to pračka neohřívá. Samozřejmně než jsem na to přišla bylo už zničeno spousta prádla.
Také v pračce občas "rachotí". Sice objednali jsme si novou, ale zmnámí by ji chtěli na chatu, takže proto mě zajímá ta cena opravy - jestli se to teda vyplatí.
Objednali jsme si novou pračku whirpool AWO/D 41135/1 ( www.elektro-kuchy/...). Byla v akci takže nás vyšla jen na 7280 Kč. Máte s touto pračkou někdo zkušenosti, doufám že zase za 3 roky neodejde.
Tak to jste mě moc nepotěšila, ještě že ji máme jen za těch 7 tis, a ne za 13000 jak jsem ji někde viděla. Snad vydrží aspoň chvíly. S tou candy jsem stejně moc spokojená nebyla, zdálo se mi že moc dobře nepere.
Díky, aspoň mě potěšilo, že by se at oprava asi nevyplatila.
ŠKoda že jsem se napřed neptala a pak až nakupovala... Existuje dneska ještě pračka která vydrží dýl , nebo každá se dožije kolem 3 let? Které značky jsou dobré?
Takže je to celkem jedno jakou značku, a ani to nemusí být ty nejdraží s x programy, které stejně člověk nevyužije. To jsem ráda, že jsem za tu novou nedala zas tak moc. Když se to tak vezme je lepší kupovat ty levné
Já mám např. pračku IAR již 10 let a jsem spokojená.Taky je úplně obyčejná(650/850otáček,eco progr.,1/2náplň,)ale má pro mně neocenitelnou šířku 34cm a plnění zboku.Mně příjde,že čím víc elektroniky a jiných vymořeností,tak tím dřív se to pokazí:DA ještě bych na Vás měla otázku:je lepší pračka plněná vrchem nebo bokem?Díky moc zy odpověď
Já bych řekla že je to asi jedno jestli plnění vrchem nebo bokem - ted jsme měli plnění vrchem, jako jediná výhoda se mi zdálo, to že když tam zapomenu hodit třeba ponožku, že ji můžu vypnout a udělat to, ale ted jsem někde četla, že se to nemá (že by se měl zapnout znovu celý program). Ještě se tam prý dá dát více prádla (asi se to tam dá nacpat).
Ted jsme si koupiily plnění bokem (přivezou nám ji ve středu), jsem ráda že na pračce bude místo na nějaké ty drobnosti.
Zajímalo by mě, co je pravdy na tom že pračka plněná nahoře vydrží déle - má pry dvě ložiska, pračka bokem plněná jen jedno:
Dobrý den,to opravdu vypadá na špatný termostat,ale to rachocení,to vypadá spíš na čerpadlo,mi rachotila pračka tedy pořádně,bylo to čerpadlem,výměna stála 900,-u pračky Whirpool,mám ji 9 let,což je prý docela dost,opravář mi řekl,že Whirpoolky jsou fakt docela kazové a on doporučuje Zanussi.Je to ale asi fakt o štěstí,na jaký výrobek člověk narazí.První Tatramatku-skákací jsem měla 15 let bez poruchy!zdraví**H**
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.