Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojisteni nemovitosti - u koho levne?

Od: stealt odpovědí: 7 změna:

Dobry den, u koho mate pojistenou nemovitost? Chtel bych odejit od ceske pojistovny . Je draha. dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nebil
hodnocení

0x

Ne není drahá, mám jí u čsob a vyplatí se to, jsou tam slevy až 25% při nákupu v peny

hodnocení

0x

Mě nabídly na dům nejlevnější pojistku u ČSOB

stealt
hodnocení

Ted jsem se dival na jejich stranky a pisi tam, ze si od nich musim vzit hypoteku, ze samostatne to nepojistuji. Mam na mysli csob. diky

hodnocení

0x

Není důležitá jen cena pojištění, ale i plnění, kolik při pojistné události zaplatí. Ideální je pojistka, kdy při totálce zaplatí postavení nového domu. Měli jsme kdysi ČP a tam na plnění uplatňovali amortizaci, takže u baráku starého 150 let by bylo plnění zanedbatelné.

hodnocení

0x

Žádnou nemovitost pojištěnou nemám - nevyplatí se to. Je tam vždy tolik výjimek, že ať se stane cokoliv, pojišťovna se z toho nějak vykecá. Peníze, které bych dal za pojistku raději investuji do těch nemovitostí - údržba, zabezpečení, tím předcházím problémům. Samozřejmě nemám nic třeba v zátopových oblastech, tam se asi pojištění vyplatí, protože riziko srovnání domu se zemí je tam velké.

danecekdan*
hodnocení

0x

Vše - nemovitost, auto, psa, pojistku na blbost - mám pojišťeno u ČSOB a jsem max. spokojen*frajer*

foton
hodnocení

0x

Osobně doporučuju Slavia pojišťovnu. Mám s nimi dobré zkušenosti a když jsem si tam naposledy navyšoval pojistnou částku, nezvýšili mi pojistné, s čímž jsem se u jiných pojišťoven nesetkal. Ceny jsou taky OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]