Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úhlová konzola, držák, L-profil

Od: hoummy* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nevíte někdo, neznáte e-shop kde bych sehnal, takovéhle, či podobné ocelové konzole ve tvaru L 50x30x3 (v,š,tl.). Na pevnosti moc nezáleží mám to do stodoly.

Děkuji za reakce.

Úhlová konzola, držák, L-profil
výtka
Upozornění od sys hejkal 02. 09. 2013 10:20:13
Mám pro tebe tradiční otázku: na co to bude? Co to bude držet? Napiš, nakresli!
Vše už je vymyšleno.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a musí tam být ta drážka? Zdravím!

doplněno 02.09.13 09:58:

Hledal jsem, ale nic nenašel. Snad někdo jiný poradí. Také záleží na počtu kusů - asi by se to dalo nařezat z profilu L. A drážku udělat na fréze, ale to už je práce pro zámečníka.

doplněno 02.09.13 10:13:

Profil L 50 x 30 koupíte snad ve stavebninách, ale bude mít asi 3 nebo 4 metry délky. A otvory tam nebudou - to si každý dělá na míru. V e-shopu + doprava bych to nekupoval. Jenom názor.

doplněno 02.09.13 10:15:

Také by to šlo naohýbat z plocháče.

doplněno 02.09.13 10:17:

A ještě by se dalo něco sehnat i ve sběrně železa.

hoummy*
hodnocení

Dobrý den, nemusí, ale byla by tam ideální :)

doplněno 02.09.13 10:08:

Ano, ano, nad tím jsem taky přemýšlel. Právě hledám nějaký e-shop, kde budou takové profily, třeba jen s dírami, tak bych je musel nějak upravit :). Ale e-shop nikde :(

hoummy*
hodnocení

Má to držet sklopná - větrací dvířka, tam kde je drážka. Jinak to bude přivtané do dřeva, kotce :) a bude toho větší množství cca 50 ks. :)

Jako, ze ta kulata dira je osa otaceni tech dvirek a ten oblouk je pro nejaky cep tech dvirek, jakesi voditko, nebo co?

Proc? Vysvetli, pomuzene.

hoummy*
hodnocení

Ano, ano. Kulata díra u drážky je osa, drážka je vymezení pohybu (bude zde běhat kolík). Má to být na tové větrání stodoly :), manuálně otevíratelné - zavírazelné :), nezávisle na sobě.

Pokud pouze doraz, pak se na komplikovanou drazku vyprdni, do konzole se vyvrtaji na vhodna mista dve dalsi dirky, kam se zasroubuji sroubky, ktere budou slouzit jako dorazy. Nebo se tam jednoduse neco navari. Splni to ucel a odpadnou starosti s drazkou. Casem, az se ti to trochu zkrouti, pohne, nebo to hned na zacatku uplne presne nesmontujes, by se ti ten kolik v te drazce akorat zasekaval.

A takove jednoduche konzolky se koupi v kazdem zelezarstvi, OBI a pod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]