Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horkovzdusna truba-ventilator sa stale vypina

Od: mayoo odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

Prosim o radu s horkovzdusnou trubou - Whirlpool AKZM 654 IX. Je prakticky nova, kupena pred niekolkymi mesiacmi ale pouzita len niekolko krat. Ked ju ale zapnem na program s horkovzduchom ventilator sa stale vypina a zapina. Ventilator sa vzdy zapne na 1-2 sekundy a potom zotrvacnostou za cca 10 sekund zastane. Potom 10 sekund stoji a opat sa zapne a vypne a tak dokola pocas celeho pecenia. Pridanie alebo ubranie teploty pecenia nema na chod ventilatoru vplyv. Pocas zapinania a vypinania ventilatoru je pocut mierne cvakanie elektroniky.

Chcem sa opytat ci je tento chod horkovzdusnej truby normalny kedze nemam velmi skusenosti s inymi horkovzdusnymi trubami.

Dakujem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mám sice jinou troubu ale dělalo mi to podobné nesmysly. Měnil jsem topné těleso a při tom se mi vyklepal i drátek kterého jsem si nevším. Byl od čidla teploty. To po zahřátí tělesa mělo přepnout větrák do vyšších otáček.
Jestli jak píšete není trouba moc používaná tak to můžete řešit přes záruku ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]