Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kape mi kohoutek tak jsem rozšruboval baterii a chtěl vyměnit kartuš. Ta však nelze vytáhnout, přitom na všech návodech které jsem našel je viděž, že by tomu už nic nemělo bránit. Jedná se o velmi podobný model jako na tomhle videu:
Děkuji za pomoc
Řekl bych, že kartuš drží vodní kámen. Zkusil bych na ni trochu poklepat. Nebo polít teplým octem a za chvíli by to mohlo jít.
Ahoj. Je to tak, když vytočíš tu mosaznou zápustnou matku, tak to drží buď ten vodní kámen, nebo ty gumové kroužky( těsnění), co můžou být v tom loži nějak rozpláclé a ještě zalepené. Je to plast, tak to určitě povolí. Až se to povede, tak si ten kus vem do železářství s tím to sortimentem jako vzorek. Je jich vice druhů a tvarů.
Je to trošku mimo dotaz, ale kolik si vyděláte za hodinu v práci, a jak dlouho se budee s*át s opravou pitomé baterie než ji vyhodíte včetně náhradních dílů, které zbytečně nakoupíte...
Některé věci raději vyměnuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.