Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolace základů

Od: zdesta* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, už se to všude řešilo ale pro jistotu: mám nerovne kamenne zaklady prokladane betonem, chtel bych je odkopat na patku- 120cm- je to pod urovni podlahy sklepa(celopodsklepene), nechce se mi kvuli krivosti betonovat, chtel jsem dat mezi zed a nopovku sterk, popripade mezi xps a zed sterk a na xps nopovku, je dulezite mit drenaz? nemam problem se zpodni vodou, jen s vlhkosti ne stenach sklepa, jsme blizko reciste, a nemam kde drenaz odvest, mozna jen do jimky

doplněno 16.07.13 13:26:

Muzu prosim Vas odkopat celou jednu stenu, nebo radsi po castech?

Jak se potom resi cela prace, kdyz se to dela po castech, nopovku a drenazni trubku rolovat a po castech zakopavat?

Udelal bych drenaz ve spadu a na konci, asi metr od domu bych sel vic do hloubky a tam udelat jimku na pripadnou vodu, potrebuji zaroven udelat ztracenou drenaz pro okapovy svod, svedl bych to do te jimky, jestli se to tak muze udelat?

Izolace základů

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

neřešíme to v jiné diskuzi?

zdesta*

Ano, resil jsem to trochu pri tom zatepleni, mohl bych Vas poprosit jeste o radu jak postupovat?

Vim,ze bez vodorovne izolace nema svisla moc ucinnost, ale prece jak ji nejlepe udelat, abych castecne dostal vlhkost ze zdi a taky kvuli zatepleni fasady? dekuji

doplněno 21.07.13 19:22:

nopovku bych dal, slysel jsem ze sterk a drenazni trubka nema moc ucinnost, vodu z okapu odvedu dale od domu do vsakovaci jimky

Zdendo, omlouvám se ,ale mám toho hodně, nemůžeme se spojit on line?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]