Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma bezolejový kompresor Herkules 50 již cca 4roky a fungoval bez problému.Nyní se mi stalo že při natlakování cca na 2bar se více nenatlakuje, ale motor stalé běží.Již jsem rozebral motor a vyměnil teflonový krožek kolem pístu, ale nic se nestalo.Kompresou stále tlakuje pouze na 2bar.
Nevíte někdo , čím by to mohlo být? Co ještě mám vyměnit?
Děkuji moc za rady.
Je vadný odlehčovací ventil. Po rozběhnutí motoru se neuzavře a trvale uchází vzduch.Nic jiného než vyměnit ventil nebo celý tlakový spínač
Hadička od zpětného ventilu k odlehčovacímu ventilu v tlakovém spínači.
5 let tápání? Kdyby to byl odlehčovací ventil, musel by jste slyšet syšení od ucházejícího vzduchu. Pokud nejste hluchý. Většinou to bývá sací nebo výstupní ventil v hlavě, který poznáte při vypnutém motoru. Tlakový vzduch uchází v na vstupu nebo výstupu. Pokud tedy není poškozený válec a rýhama neuniká vzduch do klikové skříně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.