Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dolce gusto :)

Od: renca123* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den mám takovou prosbu, chci si kouit tento kávovar, ale nevím zda je displej v češtině, neví te někdo? :) a jestli s tím má někdo z vás zkušenosti? :) mockrát děkuji za odpověď :)

Dolce gusto :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

3x

Dobrý den,dolcemáme doma,používali jsme ho až do doby než jsme koupili kávovar s vlastním mlýnkem na kávu.Značku nevím z hlavy,co vím ale jistě,že je to veliký rozdíl v kávě.Dnes dolce smutně stojí v koutě a připravujeme v něm jen nápoje pro děti.

hodnocení

0x

A co je na tom displeji? Já už bych do Gusta nešel. Volil bych Tassimo.

olaf71*

dělám pro Bosch,ale sám mám Dolce Gusto Circolo. designem je oproti Tassimu hezčí. štve mě jen dávkování vody u DG. Tassimo čte čár.kód a podle toho dávkuje vodu, za to u DG si vodu musím hlídat.

mowla*
hodnocení

0x

Máš ráda dobré kafe? - pak nekupuj DolceGusto... Mám zkušenost...

Navíc - těch několik ´povelů´ se lze snadno anučit.

doplněno 14.07.13 19:05:

Omlouvám se - ..."naučit"...

hodnocení

0x

Já co jsem se díval na ty obrázky, tak tam byl výběr jazyků a mezi nima byla i čestina.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podle informací na internetu je displej v češtině a kávovar má velmi dobré hodnocení od uživatelů. Osobní zkušenost s ním ale nemám. Zdravím!

xixi*
hodnocení

0x

Už bych do něj nešel. Měli jsme ten krám doma, byl třikrát reklamovaný (1. neohříval, 2. přehříval se - životu nebezpečné, 3. neohříval), nakonec jsme si nechali vrátit peníze *cert*. Teď máme Tassimo a spokojenost.

evinkat*
hodnocení

0x

Dobrý den, souhlasím s Ringem. Měli jsme DOLCE GUSTO, časem se vyžvejkala guma, která drží tu kapslí a káva tekla všude okolo hrnečku. Teď máme TASSIMO, má sice méně druhů kapslí na výběr, ale nemusíme hlídat množství vody a jsme s ním celkově spokojenější. Eva

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]