Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký výhodný tarif na odběr el. proudu

Od: ivik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o radu nějakého odborníka: moje dcera si koupila byt a přihlásila si odběr elektřiny u Čezu.Mužete mi doporučit nějaký výhodný tarif a radu, jak se to zařizuje? má el. sporák na 380V,pračku, televizi,bojler nemá.Prosím o radu asi nějakého pana elektrikáře..Díky předem..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

Zajít nejlépe do kanceláře ČEZU dle bydliště (místní příslušnost) a tam si o tom popovídat, co nabízí, srovnat ceny u tarifů, záleží přece i na odběru..

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já odborník nejsem, ale nejsem si jistý tím el. sporákem na 380 V. Já mám na třífázový proud jiný elektroměr, než na byt. Kolik máte elektroměrů? S tím tarifem si raději nedovolím radit, ale na třífázový proud asi mnoho možností nebude. Zdravím!

karjala*
hodnocení

0x

Cena energie je závislá na kraji, ve kterém se vyskytujete. porovnání najdete na eru.cz/..., na stránkách ERU najdete i info, jak postupovat.

Spotřebu si tam dejte např. dle vaší domácnostit, taky jistě máte pračku, sporák, pokud nemáte bojler, tak něco přidejte :)

hodnocení

0x

e tarif od čezu a pokud nemáte bojler a mátespotřebu větší než 1200 kwh za rok tak sazbu D02

ivik*
hodnocení

Díky za radu, ale ona tam bude bydlet teprve teď od 15.července, takže tu spotřebu zatím neví.Teplou vodu bude mít z dálkového přívodu pro celý dům, takže opravdu jen televize,sporák, pračka.Mně ty kwh nic neříkají,ve fakturách aby se prasátko vyznalo..

hodnocení

0x

D02 a je to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]