Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombinovaný soprák MORA

Od: flipaa* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

je to přibližně tři týdny co jsem si objednala po delším šetření nový kombinovaný sporák a ledničku Ještě teď se mi chce brečet při pomyšlení na lumpa, co se živí podvody a prochází mu to, ale stalo se, nalítla jsem podvodné firmě a mohu se utěšovat snad jen tím, že v tom nejsem sama je nás víc a už jsme podali trestní oznámení, jedná se o firmu ELEKTROTED , jenže teď mám problém, potřebovala bych "alespoň " ten starý sporák dát ještě na čas nějak dohomady, možná je tu někdo, kdo vyhazoval sporák a mohl by mi pomoct, nám už ten hořejšek ty hořáky opravdu strašně moc blbne ...jen bych vyměnila ty "vyčochtaný" hořáky . Možná je to hodně divný "žebrací " přání , ale moc by mi to pomohlo . Ještě napíšu, že kdyby bydlel někdo v okolí Chrudimě a mohl , nebo vyhazoval byla bych za to moc šťastná lidi občas mění zařízení holt ne ,až když už to jinak nejde, jako já , no a pak... nalítnou. Já si to hrozně vyčítám a nějak mi nejde jen tak se přes to přenést , hlavně kvůli dětem, tak nemohly mít ...ten počítač co si přály , ale máma koupila sporák a ledničku a teď nemáme nic . Díky za přečtení mojí ...a pozor na ELEKTROTED!

doplněno 13.07.13 06:48:

Ten " soprák " to je sice hezký , ale sporák ... je to sporák, jo holka prostě se nerozčiluj a nedělej chyby, a nemluv sama se sebou...nashle všem a hezkej den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co se stalo? Zaplatila jste a on nedodal? Nebo co udělal? *sok*

aktijaktij*

Přesně tak , zaplatila jsem a pak čekala až dodají , ale už skončila veškerá komunikace , jen jsem na stránkách "podvodné firmy"našla kontakty na další lidi a už nezbývalo, než si přiznat, že jsem taky nalítla, doporučenej dopis se mi vrátil zpět s tím, že na adrese firma nesídlí a tak pozor ...

elektroted.cz/...

+420 222 553 596

Internetový prodej televizí, notebooků, fotoaparátů, videokamer, mobilních telefonů, tabletů, GPS navigací, herních konzolí, hodinek a autodoplňků.

Kontaktní údaje

Adresa:

náměstí 14. října 1307/2
150 00Praha-Smíchov

GPS:

N 50°4.38027, E 14°24.45752

Telefon:

+420 222 553 596

Fax:

+420 222 553 596

Email:

info@elektroted.cz

WWW:

jabraka*
hodnocení

0x

Na hořácích nemá se co opotřebovat.Šikovný plynař ti určitě dokáže sporák seřídit.Nedávno jsemněkde shlédl reklamu,tento sporák prodávali kolem 3500.

JABRAKA

aktijaktij*

No to je asi pravda, ale my máme ten sporák dvacet let a já teda nevím, ale myslím si, že se tomu tak říká, prostě ty vroubečky i ty placičky na nich jsou už ...přesně tam... Já vím popsala jsem to nádherně. A ta cena, to já vím, že se dá koupit levně, jenže jsem sama se třema dětma a i když mám práci a inv. důchod , děti ještě školního věku / 14,13 a 7 let /, tak prostě zas chvilku potrvá, než našetříme.

jirbar*
hodnocení

0x

Stránky již nejdou.

A je vás neurékom

podvodnefirmy.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]