Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je to přibližně tři týdny co jsem si objednala po delším šetření nový kombinovaný sporák a ledničku Ještě teď se mi chce brečet při pomyšlení na lumpa, co se živí podvody a prochází mu to, ale stalo se, nalítla jsem podvodné firmě a mohu se utěšovat snad jen tím, že v tom nejsem sama je nás víc a už jsme podali trestní oznámení, jedná se o firmu ELEKTROTED , jenže teď mám problém, potřebovala bych "alespoň " ten starý sporák dát ještě na čas nějak dohomady, možná je tu někdo, kdo vyhazoval sporák a mohl by mi pomoct, nám už ten hořejšek ty hořáky opravdu strašně moc blbne ...jen bych vyměnila ty "vyčochtaný" hořáky . Možná je to hodně divný "žebrací " přání , ale moc by mi to pomohlo . Ještě napíšu, že kdyby bydlel někdo v okolí Chrudimě a mohl , nebo vyhazoval byla bych za to moc šťastná lidi občas mění zařízení holt ne ,až když už to jinak nejde, jako já , no a pak... nalítnou. Já si to hrozně vyčítám a nějak mi nejde jen tak se přes to přenést , hlavně kvůli dětem, tak nemohly mít ...ten počítač co si přály , ale máma koupila sporák a ledničku a teď nemáme nic . Díky za přečtení mojí ...a pozor na ELEKTROTED!
doplněno 13.07.13 06:48:Ten " soprák " to je sice hezký , ale sporák ... je to sporák, jo holka prostě se nerozčiluj a nedělej chyby, a nemluv sama se sebou...nashle všem a hezkej den.
Přesně tak , zaplatila jsem a pak čekala až dodají , ale už skončila veškerá komunikace , jen jsem na stránkách "podvodné firmy"našla kontakty na další lidi a už nezbývalo, než si přiznat, že jsem taky nalítla, doporučenej dopis se mi vrátil zpět s tím, že na adrese firma nesídlí a tak pozor ...
+420 222 553 596
Internetový prodej televizí, notebooků, fotoaparátů, videokamer, mobilních telefonů, tabletů, GPS navigací, herních konzolí, hodinek a autodoplňků.
Adresa: | náměstí 14. října 1307/2 150 00Praha-Smíchov |
GPS: | N 50°4.38027, E 14°24.45752 |
Telefon: | +420 222 553 596 |
Fax: | +420 222 553 596 |
Email: | info@elektroted.cz |
WWW: | elektroted.cz /... |
Na hořácích nemá se co opotřebovat.Šikovný plynař ti určitě dokáže sporák seřídit.Nedávno jsemněkde shlédl reklamu,tento sporák prodávali kolem 3500.
JABRAKA
No to je asi pravda, ale my máme ten sporák dvacet let a já teda nevím, ale myslím si, že se tomu tak říká, prostě ty vroubečky i ty placičky na nich jsou už ...přesně tam... Já vím popsala jsem to nádherně. A ta cena, to já vím, že se dá koupit levně, jenže jsem sama se třema dětma a i když mám práci a inv. důchod , děti ještě školního věku / 14,13 a 7 let /, tak prostě zas chvilku potrvá, než našetříme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.