Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba shozu z potrubí

Od: vesely23 odpovědí: 6 změna:

Zdravím Vás, budu likvidovat část podlahy na stropě půdovky a škvára je toho cca 100 m2. Nechce se mě půjčovat shoz, který by mě vyšel draho nevím kolik víkendů to zabere. Délka shozu přes střechu by byla cca 6 metrů dalo by se koupit nějaké levné plastové potrubí, který by se dalo použít?

Dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Možná by stačilo sehnat staré plastové sudy a smontovat je.

JB

hodnocení

0x

A což takhle sbíti hřebíky pár prken?běžně se to takto dělá-dvě na dno skluzu,dvě do stran pkd nejsou šestimetrová tak napojit přes svlaky .

hodnocení

0x

Samozřejmě se dá koupit levné plastové potrubí...

Jde o to, jaký průměr si představujete...a jakou cenu akceptujete.

hodnocení

0x

Jelikož se celý život motám kolem truhlařiny, tak pravím, že často se pro podobné účely používají staré roury z odsávání , případně roury ze vzduchotechniky. Existují i v průměrech přes 600mm.

kato*
hodnocení

0x

Já si vyrobil "shoz" ze starého dřevěného žebříku.Na příčky sololit.Po asi 30 cm přvrtat prkýnka z palet -dvě na boku jedno nahoře,kolem opět sololit a ve finále jsem vše omotal pružnou fólií jakou se omotávají palety.

Za dopoledne hotový z materiálu co se povaloval doma a sloužilo to na dvě velké stavební akce.

Po rozebrání mám opět žebřík.;)

paw*
hodnocení

0x
Pohledejte na bazosi bud trouby od odsavani nebo od senometu. Prodavaji se za cca 500kc/2m. Prumer je kolem 550mm, coz je naa shoz akorat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]