Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý den a prosím o názory.
Budou mi rekonstruovat střechu a zajímalo by mě, jak se řeší pojistná událost, když mi během jejich práce zateče do domu. Řeší se to z mého pojištění domu nebo musí být pojištěna firma (resp. živnostník), co bude střechu rekonstruovat. Jde např. o situaci, kdy není na střeše krytina (pouze folie) a přes noc naprší do domu.
Děkuji
Když jsem já začínala rekonstrukci, musela jsme mít pojištění domu při rekonstrukkci. Moc tomu nerozumím ale tenkrát jsem pochopila, že je to s ohledem na škody při stavbě, třeba takové jako píšete, no taky to bylo dražší
ok, děkuji...v podstatě to řeším proto, že švagrovi právě takto střechu rekonstruují a kdyby je sám neupozornil, že se jim podařilo folii na pár místech protrhnout, tak by měl, pokyd by více zapršelo, zřejmě problém...
Jak se to ale řeší, není-li živnostník pojištěn...pak mám asi smůlu, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.