Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlaha v podkrovnim byte

Od: xsucha02 odpovědí: 6 změna:

Dobry den, resim pudni vestavbu a momentalne podlahu, podle projetku by mela byt skladba nosne tramy, zaklop, 20mm krocejove izolace, betonova mazanina 5cm + kari sit 100x100 6mm. Jakou dat nejlepe krocejovou izolaci, aby mela spravnou funkci? Nekde tady psali, ze polystiren vubec, radeji isover N, jenze tam je predepsana rovinnost asi 2mm na 2m, coz u dreveneho zaklopu asi nedokazu, nekde radili srovnat drobne nerovnosti piskem, je to rozumne? A pak co ten beton a vata? Dekuji za kazde rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Jako ideální sestavu pokládám řešení :Rigidur - podlahy.Mezi trámy minerální vlnu a záklop dvoudeskou Rigidur.Ta se pokládá jako masivní celoplošná deska,plovoucí na té minerálce.Okolo stěn je to celé zastříknuto pěnou.Zatlumení je pod 60 dB.

JABRAKA

olaf71*
hodnocení

0x

já použil Rockwoll kročejovku a ten "písek" jsem dal Liapor. Liapor srovná, izoluje a hlavně má méně než poloviční váhu nežli písek. ještě bych rozuměl škváře, ta se dávala kdysi. pod to samozřejmě parotěsnou folii.

aaaaaa*
proboha proč parotěs? Pod karton nebo netkanou no prostě něco aby neutekl ten liapor.
olaf71*

proboha, proč karton, nebo netkanou?

aaaaaa*
stačí dočíst co jsem napsal. Když už tak chybi to proč parotěs. Ten se dává na teplou stranu. Proč ho cpát do podlahy (stropu) to bych vážně rád věděl.
olaf71*

samozřejmě je to kvůli Liaporu a nejde o parotěs. vlastnosti jako takové. četl jsem tu větu do konce. klidně tam můžeš nařezat igelitky z Tesca, já si tam dám parotěsku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]