Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pronájem garáží

Od: lepetrk odpovědí: 6 změna:

Dobrý ráno,mám dotaz ohledně pronájmu garáží.U nás(nechci říkat kde) jsou na prodej garáže(nový majitel zdědil)...je jich na prodej 23 ze 40ti vedle sebe stojících. A těch 23 garáží se pronajímá od 700-1000kč/měs. Majitel chce za jednu garáž od 40-100 000...dle stavu. Mám velký zájem o to jich pár koupit a pronajímat...na co vše si mám dát pozor,co všechno si zjistit? Nemáte někdo podobný business? děkuju moc.. :))

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Zjistě si jestli nejsou něčím zatížené nějakým břemenem, stav, třeba podmočené, ...

lidus*
hodnocení

0x

Já bych se ptala zda jsou ke garážím i pozemky. Kamarádka koupila garáž kde pozemek byl města, léta to nevadilo, městu se platilo cca 50kč za rok ale pak to přišlo, garáž byla dočasná stavba a jelikož město pozemky pod nima prodalo (už tam stojí supermarket) byla povinnost stavbu odtranit, naštěstí to za ně udělal investor ale za garáže nebyla ani koruna.

lepetrk
hodnocení

Ano garáž je na prodej i s pozemky a je v OV :)) co dál? :)

uska*

Pokud jsou garáže k prodeji i s pozemkama, tak kouknut do katastru zda není břemeno nebo jiná poznámka, zjistit skutečný stav, snažit se cenu dostat na minimum a hurá do pronájmu. Nic víc, nic míň. Ať se dílo daří.

lepetrk
hodnocení

Tak takhle : "

Způsob ochrany nemovitosti

Nejsou evidovány žádné způsoby ochrany.

Seznam BPEJ

Parcela nemá evidované BPEJ.

Omezení vlastnického práva

Nejsou evidována žádná omezení.

Jiné zápisy

Nejsou evidovány žádné jiné zápisy."

lepetrk
hodnocení

V současné době jich je v pronájmu 20/23 nabízených a 3jsou k pronájmu(ale spíše požadovaná rekonstrukce střechy. Mám to od domu zhruba 2minuty :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]