Nejste přihlášen/a.
Můj spolubydlící zásadně po velké potřebě nesplachuje a nepoužívá toaletní papír. Nemám tu sílu mu to říkat, protože je to kamarád, ale už mě to štve - nevíte, jestli to není nějaká úchylka? Jestli se to dá léčit? Toaletní papír taky odmítá kupovat, protože "ho nepotřebuju", a tak nám tam visí jakýsi nahnědlý ručník. Nekecám. Fotky nepošlu, aby mi nebyl příspěvek smazán.
A já tomu s dovolením nevěřímTo by musel být totálně retardovaný jedinec,nebo jinak duševně chorý,kterého jste tady již připomínali
Ahoj Kalimantane. Zcela zásadní chybou je , že mezi sebou nemáte sepsánu tzv. Smlouvu spolubydlících. Něco podobného, co vytvořil Dr. Sheldon Cooper v seriálu Big Beng Theory. Promiň, trocha humoru v nepříjemné situaci. Určitě se to těžko snáší. Ale, vyhnutí to řešit, nemáš. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.