Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolubydlící nesplachuje

Od: kalimantan odpovědí: 13 změna:

Můj spolubydlící zásadně po velké potřebě nesplachuje a nepoužívá toaletní papír. Nemám tu sílu mu to říkat, protože je to kamarád, ale už mě to štve - nevíte, jestli to není nějaká úchylka? Jestli se to dá léčit? Toaletní papír taky odmítá kupovat, protože "ho nepotřebuju", a tak nám tam visí jakýsi nahnědlý ručník. Nekecám. Fotky nepošlu, aby mi nebyl příspěvek smazán.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

6x

Nevěřím, že existuje takové "prase" co by si zadek utřelo do ručníku, nespláchlo a neumylo toaletu. Pokud ano, tak se stěhujte.

praivo*

Existuje: exotopedia.org/... , druhý odstavec

lidus*

"praivo" tak u nás jsou to Černovice ul. Huskova, FUJ.

k2

Pokud se nepletu, tak i zde tato internetova legenda jeden cas operovala, byl-li to skutecne on.

hop®

Ano, Michal Kolesa byl několik dní (nebo týdnů) aktivní i zde...

hodnocení

5x

Takového spolubydlícího Vám opravdu nezávidím. Je to čuně s prominutím. Spíš než úchylka si myslím, že jde o špatné hygienické návyky. Měl byste se osmělit a říci mu to přímo. Pokud chce s někým bydlet, měl by určité věci dodržovat. Nebude to dělat, dokud mu toto budete tolerovat.

hodnocení

0x

není spolubydlící cizinec?

hodnocení

0x

A já tomu s dovolením nevěřím*bzum*To by musel být totálně retardovaný jedinec,nebo jinak duševně chorý,kterého jste tady již připomínali*blee*

emilka12*
09.07.13 22:33

Fuuuj*ee**cert*:(

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Kalimantane. Zcela zásadní chybou je , že mezi sebou nemáte sepsánu tzv. Smlouvu spolubydlících. Něco podobného, co vytvořil Dr. Sheldon Cooper v seriálu Big Beng Theory. Promiň, trocha humoru v nepříjemné situaci. Určitě se to těžko snáší. Ale, vyhnutí to řešit, nemáš. Držím palce.

hodnocení

0x

udělejte to jednoduše, pokud je to jhen trochu možné udělejte ze spolubydlícího "bývalého" spolubydlícího. toto opravdu v roce 2013 není možné, ale vím také o podobných případech (starší nemajetní lidé).

norias
hodnocení

0x

Tak ten zachod zamkni a at chodi srat ven, vyjde ho to na stejno :D :D a budes mit klid...a cisty zachod.*cteni*

hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]