Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnání podlahy

Od: vesely23 odpovědí: 4 změna:

Můžete někdo poradit. Potřebuji vyrovnat jen lokálně nerovnosti v betonové mazanině. Mám doma pár pytlů lepidla, Mohl bych ho použít?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Asi bych se bál, aby lepidlo vydrželo tlak a časem se nevydrolilo, co na to pak chcete dávat? Obecně pevnější je flexi lepidlo. Možná jestli by nebyl lepší cementový potěr, popř. stěrka? Konkrétně poradí jiní. Asi v případě, že na to půjdou nějaké desky, které tlak rozloží na větší plochu by to mělo být jedno a pak by mohlo stačit i obyč lepidlo s penetrací.

jabraka*
hodnocení

0x

Použít ho můžeš,ale je také důležité,zda je to do interiéru,nebo ven.Rozhodně by to nestačilo pod lino.Asi by nejlepší bylo použití anhydritu,případně anhymentu.

JABRAKA

hodnocení

0x

Záleží jak hluboké a rozsáhlé jsou ty nerovnosti - při vetších hloubkách a plochách bych se bál, že se lepidlo časem bude lámat, vydrolovat apod - není k tomu určeno. Lepší by byla samonivelační stěrka a nebo levnější je řešení s cementovým potěrem a musí se vybrat správný s ohledem na velikost nerovností. Doporučil bych ještě pod to adhezní můstek z cementu a sokrata, případně sokrat přidat i do toho potěru.

hodnocení

0x

Já jsem takto vyrovnával lepidlem a pak jsem na to nalepil koberec a je to v pohodě.

Ale jak je tu psáno, záleží na tom kolik ty nerovnosti dělají, jestli moc tak bych už lepidlo neřešil.

A pokud budete finální podlahu dávat lino, tak potom nivelačka, lino ukáže sebemenší nerovnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]