Nejste přihlášen/a.
Budu tapetovat chodbu. Tapeta do výše dveří, nad tím a strop klasická malba. Malíř mi doporučil do míst, kde bude tapeta končit, zakončení lištou. Dobrý nápad, ale... Nikam se nedostanu, musím to vybrat a objednat z internetu.
Hledala jsem pod názvy tvrzená polystyrenová lišta, bordura, fabion... Všechno je to tak trochu to, co chci, ale strašně zdobené, moc tvarované, široké, k vzorované tapetě jinak nevhodně vzorované... Představovala bych si opravdu tenoučkou lištu, klidně jen 2x1 cm, bez vlysů a podobných zbytečností. Dokonce mám dojem, že jsem to někdy někde viděla, ale že to mělo úplně jiné určení.
Poradí mi někdo, kde bych měla vybírat?
Nechci rady, abych tapetovala až ke stropu, chodba je tmavá a bílých ploch je potřeba co nejvíce.
Na webu se bohužel nic vhodného a jednoduchého nenajde.Stačí zajít do stavebních obchoďáků a polystyrenové ozdobné lišty tu najdeš.
Ta lišta se nalepí na pevnou stěnu,zatmelí případné spáry a tapeta se lepí až k této ličtě,která vytvoří dokonalou rovinu.Co se týče světla,zvol samozřejmě světlou tapetu.
JABRAKA
Dobrý den, pokud by to nemuselo být plastické (lapač prachu), tak se používá to viz odkazy. A není to ani moc drahé. Třeba to je to, co hledáte. Zdravím!
kupsi-tapety.cz/... kupsi-tapety.cz/...
doplněno 05.07.13 23:43:Nemáte zač. Ano, v papírnictví, kde mají i tapety, se to dá koupit.
doplněno 06.07.13 07:32:Ještě se podívejte viz odkaz a také ty stránky můžete prohledat - je tam i více tvarů a je to plastické.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.