Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Jestli někdo netuší, co myslím tím adaptérem, tak zde je video:
Nasazuje se do stěny bazénu pro zapojení vysavače. Používáte to někdo u bazénů s nafukovacím prstencem (tj. kruhový bazén s horním nafukovacím dílem)? Adaptér se připojuje k sací hadici k čerpadlu, kde běžně bývá v bazénu sací koš. Když pominu, že ho budu muset pokaždé odšroubovat, má to nějaké další nevýhody?
Jaký je rozdíl mezi adaptéry od firem Marimex a Intex? Jsou průměry stejné? Dá se adaptér Marimex použít pro bazén Intex?
Díky moc za info.
0x
Já ten adaptér mám. Je to klasika jen tu trubičku jsem musel naolejovanou protáhnou tou dírou bazénu a pak už jen měníte/šroubujete koncovky zda plastový modrý předfiltr nebo tento adaptér na lux. Ještě doplnim, že jsem musel vyměnit hadici k filtraci původní 32mm na 38mm a mezeru vyplnit vlastním těsním.
doplněno 04.07.13 14:29:Já mám bazén Bestway 366x91cm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.