Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat dřevěné židle

Od: allesgute odpovědí: 7 změna:

Dobrý den.Chci zakoupit 3 starší dřevěné židle na jednom prodejním servru.Osobní odběr nepřipadá díky vzdálenosti v uvahu.Pán je ochoten židle poslat ale ani já ani on nemáme žádně zkušenosti o možnostech poslání,balení a ani cenně kolik by to tak stálo.Nemá někdo doporučení přes koho poslat,jak zabalit a cennovém rozpětí.díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

já bych je pořádně zabalila a poslala PPL - cena se odvíjí od váhy ,to by vám sdělil dispečink

ron*
hodnocení

0x

Přesně tak. Židle dát do sebe - jde-li to, omotat balícím papírem, zajistit silnější lepící páskou a obrátit se na libovolnou přepravní společnost.

allesgute
hodnocení

Děkuji už jsem něco zjistila orientačně u firmy Top Trans.3 židle Pardubice-Slaný orientační cena při váze jedné židle cca 10kg to jsem plácla nedhadnu kolik váží...je cena i s dobírkou asi 600-700 což ztrácí pro mě smysl.Doprvané dražší než zboží.I tak děkuji

hahanaj*

chtělo by to obvolat víc těch dopravců ceny se liší

hodnocení

0x

Dráhou? Z nádraží na nádraží?*hej*

allesgute
hodnocení

Ne ne děkuji.Už jsem to vzdala ty ceny se liší o stovku.A ještě bych s tím zatěžovala odesílatele(což nechci).díky všem

hodnocení

0x

Já jednou vezl židli v autobuse a jedna cestující si na ni nevědomky, že tam nepatří, sedla :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]