Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou zálohu (elektřina) v garsonce

Od: barbusa odpovědí: 5 změna:

prosím o zkušenost...

stěhuji se do garsonky a mám si zvolit zálohu na elektřinu... je to jen přebývací bydlení kvůli práci... v garsonce nebudu mít ani lednici ani pračku. Topí se centrálně, není el. bojler nic. Defakto se bude jen svítit, po večerech pojede notebook, varná konvice a elektrická dvojploténka asi denně - ale žádné velké vyvařování... Můžu mít zálohu třeba 400 Kč?

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zdravím 400 kč by mělo stačit na svicení a ty další věci co jste popsala to vychází těch 400 kč na spotřebu zhruba 2 kwh na den. Zkuste se podívat na elektroměr ráno a zas další ráno jakou máte spotřebu, ale těch 400 kč by mělo stačit*smich*

bonie*
hodnocení

0x

ke kWh je ale třeba dopočítat platbu za elektroměr a dopravu

hodnocení

0x

cekoval bych elektromer tyden a pak si to spocital , pocitam 500bude stacit

bonie*

Aby mohl "čekovat" elektroměr... potřebuje tu smlouvu už mít hotovou :D

hop®
hodnocení

0x

Mám dvougarsonku, kam chodím především spát, takže nějaké světlo, k tomu lednice s mrazákem, denně varná konev, obden mikrovlnka, dvakrát do týdne pračka, občas TV a nabíjení NB, stále několik zařízení v režimu SB. Teplá voda a topení není na elektřinu.

Platil jsem zálohu 500,- a teď mi z důvodu přeplatku snížili na 440,-

Takže podle mne se do těch čtyř stovek vejdete...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]