Nejste přihlášen/a.
Vážení rádcové. Potřebuju koupit VAPKU, prosím o vaše zkušenosti. Manžel říká, že min. musí mít 130 barů aby to k něčemu bylo. Hledám na těchto stránkách ale moudrá z toho nejsem, cenu bych viděla max. 5000kč raděj méně. Dík za vaše zkušenosti. L
wapku jedině Kärcher, prodávájí i v OBI, dají se koupit v akci za 3 - 4,500,-Kč s příslušenstvím a mycím prostředkem.
Dnes je asi den blbec, manžel wapku koupil, Karcher pětková řada-kovové součástky, chlazení, příslušenství, cena 8OOOkč. Přijedeme na chalupu, rozbalíme a zjistíme, že v krabici kterou vám nikdo nerozbalí, chybí součástky, no aspoň ten autošampon že k tomu dali zadarmo. Už jel zase zpět do Brna vyměnit, doufám, že až ji doveze (tentokrát už ji prý složí na parkovišti) bude fungovat.
doplněno 10.07.13 21:52:Chyběl malý sáček v něm 4 šroubky a plastové šrouby ke kolečkům, ještě mu poradili rychloupínák na hadici což je super jelikož buď wapka nebo jen pistole na zalévání. Z kamenné dlažby dvora to bezva vymylo uschlou trávu po rondapu a auto máme jako nové. Dík za radu.
Hobby @ Idnes.cz: Wapku vybírejte n/...
Karcher vyrabi minimalne asi 25 typu ve sve "domaci"kategorii.
laik-Vzhledem k tomu, že já sedím a manžel chodí, dostanu úkol něco najít (třeba příručku kë starému Zetoru, venkovní vysavač, fermež...) Já mám co dělat, dostanu pochvalu a manžel pak jde na jisto a nemusí obcházet půlku Brna.
doplněno 03.07.13 11:26:laik-odkaz podle čeho mám vybírat mi pomohl. Dík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.