Nejste přihlášen/a.
Zdravím,potřeboval bych poradit s příjezdovou cestou.Nechal jsem ji odbagrovat,zabetonoval obrubníky dal geotextiliia vysypal makadam 63/32 asi 15 cm,na to štěrk 16/32 asi 15 - 25 cm jak kde,ujezdil jsem to pouze 100 kg žehličkou.No ale teď když na to vjedu autem tak se mi to boří,dodávka mě tam málem zapadla,Tak bych chtěl poradit,zdali si to sedne nebo bych to měl ještě posypat ještě něčím menším třeba štěrkem 4/8 a udusat třeba žábou.Kamoš říkal,že mu to časem sedlo,že se mu to taky bořilo,tak nevím.Zámkovku budu dávat až tak za tři roky,zatím potřebuji aby to bylo pojízdné.Dík za pomoc
boří se kola, nebo se vytlačují kameny do strany?
Na hutnění je potřeba použít žábu, nebo velkou desku...
nebo časem sedne, ale jen tam co jezdíte.. budou koleje...
Ja jsem na cestu podle doporuceni pouzil odval coz je od prachu az po 32. diky tomu se to nevytlaci a slo to dobre upechovat. roblem mam akorad v zime, kdyz odhazuji snih tak hrablem beru i ten sterk. Bohuzel mam uzkou cestu a dosud jsem uklizel k sousedum a na jare si dal brigadu s vybirani sterku.
nevite nekdo, jak co nejlevneji dat finalni vrstu do koleji aby jsem tomu zamezil? Asfalt, zatravnovaky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.