Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bazén ze straceného bedneni

Od: lukasssss odpovědí: 8 změna:

Chtěl bych svépomoci vybudovat bazen cca 3x7x1.4m ze ztraceneho betonoveho bedneni.Vnitřek ve finále natřít pouze bazénovou barvou.Nemáte nekdo nejaké plánky popřípadě na kolik to výjde kaček díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

co tlak vody a izolace? asi jdete špatným směrem..

A o tom jak se hezky odřeš o ten hrubý beton kdykoli o něj zavadíš (kdybys náhodou vyřešil výše zmíněné otazníky ) ani nemluvě.

jabraka*
hodnocení

1x

Vybudovat tímto způsobem bazén lze pomocí jezírkové folie,a vybudováním ochozu ze štěrkopísku s čistícím biotopem.Vybudovali jsme jich několik.Poslední koupaliště v Jincích u Příbrami.

JABRAKA

Bazén ze straceného bedneni
Bazén ze straceného bedneni #2
Bazén ze straceného bedneni #3

olaf71*
hodnocení

0x

co třeba polystyrenové ztracené bednění,speciálně pro bazény + folie. na netu najdeš montážní postupy. cenově bych to viděl na 100 litrů českých

aaaaaa*

jo, tak to dělal soused. Natírat ztracené bednění - nevím, nevím. Má to ve svahu, 2 strany tedy přirozeně drží, na další dvě musel navozit hlínu.

lukassssss
hodnocení

0x

Tak jako izolace je samozrejmosti z venku nopovka a polistak a na dno specialni folie na zapustene stavby.Tlak vody kdyz to asi vydrží bedneni s polystyrenu tak o klasickym asi neni ani reč.A pokud to sousedoj nedrži tak dal malo armatury vzdyt se stoho staveji operne zdi.A sehnal jsem firmu co to dela z betonoveho bedneni akorat dovnitr svaruje folii.Tech 100litru asi jen odhadujes ne?

olaf71*

to neodhaduju, to jsem spočítal, když jsem měl nápad postavit bazén a počítal, jestli jít do něčeho betonového s folií, nebo laminátu. cenově stejné. musí se počítat se zemními pracemi včetně skládkovného atd.

tadyodkaz
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]