Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spáry betonové dlažby

Od: ergonomics* odpovědí: 6 změna:

Ahoj..poraďte mi prosím...

Mám čerstně položenou betonovou dlažbu 40x40 na plastových terčích,sprára 4 mm

rvtrading.cz/...

Co je nyní nejvhodnější na zasypání spáry?..Používá se stále křemičitý písek nebo najde se něco lepšího?

Děkuji za radu..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli myslím těmi terči totéž co Vy tak tyto se níčím nespárují ani nezasypávají!

ergonomics*
hodnocení

Děkuji za odpovědi..

Já si právě nebyl jistý jestli zasypat nebo ne...a nikde nemohu najít jednoznačnou odpověd. Nebo lépe,nikde jsme nenašel že nezasypávají...

hodnocení

2x

Mám taky na terase stějně velkou a stejně položenou dlažbu cca 50m2, výborné, voda po dešti rychle odtéká volnými spárami, zásadně bez zasýpávání spár čímkoli

humbucker*

Ahoj.A co ta voda dělá za mrazů? Nezvedá ty dlaždice z těch terčů? Není to potom takový rozpohybovaný?

Jak Vám zamrzne voda v sítu?Totéž je s dlaždicemi nebio je snad máte na rovině?Osobně jsme toto dělali jen na spádu ,i když jen mírném tak kolem 5mm na metru ale stačí aby se tam voda nedržela a vytekla.

hoummy*
hodnocení

0x

Písek je v pohodě, i z té ekonomocké stránky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]