Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám brigádu

Od: belieber odpovědí: 16 změna:
Ahoj všichni hledám brigádu protože maminka se chce stěhovat z našeho bytu ale já nechci mám tu kluka kamarádky a úplně všechno a ještě k tomu za všechno můžu já protože jsem chtěla iPhone 4s za 14500 a 2x jsem ho rozbila a 1 oprava stojí 3500 poprvé mi to mamka zaplatila ale teď už ne a tak vás všechny prosím moc nenašla by se nějaká brigáda pro 13letou holku? Všem děkuji za odpověď předem

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Bohužel 13tileté dítě nesmí být ze zákona nikde zaměstnáno. Nejčastěji tu padají návrhy na pomoc u sousedů se sečením trávy a tak, ale to tě nejspíš nevytrhne. Nebo roznos letáků, ale to by muselo být napsáno na mamku. Jestli máš výčitky svědomí, tak věř, že určitě se nestěhujete kvůli rozbitému iPhonu ;)

belieber
hodnocení

Děkuju ale to není jen kvǔli iPhonu ale i kvůli vyskému nájmu a já jsem mamce chtěla pomoct aby jsme se nestěhovali :(

karlen85
hodnocení

0x

No možná kdyby jsi nemusela mít iPhone, tak by jste se nestěhovali a 13 letou holku nikdo nezaměěstná

k2

Ale no tak, snad te kravine s iPhone-m neverite. Zamyslete se trochu...

aaaaaa*
zdá se to neuvěřitelné, ale lidí co nemají do huby, ale na iphone se zadluží je dost. Já bych tolik peněz za tlf nedal a to máme příjmy v násobcích průměru. Teď nějaký hledám a i 4 za duos mi přijde dost.
artik*

ale zase utrácíte za jiné hlouposti :D

aaaaaa*

ne. Dobré jídlo, milenka, cestování, to nejsou hlouposti.

ohneta*

No o té milence by se dalo pochybovat :D

aaaaaa*

to jistě, každý má jiné zájmy, jiné priority. Já raději vrazím 5 do milenky než do mobilu

ohneta*

Jo v pohodě, jen je otázka co vydrží dýl :)

aaaaaa*

milenka. Mobily jako bejvávala 5110 se už nedělají.

ohneta*

A kde jsi vyčetl, že se kvůli iPhonu zadlužili? Já to nikde napsané nevidím

belieber
hodnocení

Takový rady mi nepomůžou a iphona jsem dostala zadarmo od kámošky -_-
aaaaaa*

sice Ti moc nevěřím, ale radu dám. Trhej borůvky, prodej u silnice a známým. Při troše šikovnosti a štěstí, myslím ani 1000 za den není nereálných.

belieber
hodnocení

Aha no nikdo mi nevěří ale kdyby to mněl někdo tak jak já tak by tohle taky udělal a moc děkuju zkusím to vážně děkuji :))
ko

psala jsi, že i-phone stál 14 500,- a že jsi ho hrozně chtěla tak buďto si protiřečíš nebo nevim. Myslim si že stěhování neovlivníš ani kdyby jsi se sebevíc snažila, když je ti 13 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]