Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohla střecha

Od: david63® odpovědí: 4 změna:
Zdravim
Dnes jsem vlezl na střechu u baráku co stavime volnym tempem a kouknul jsem na hřeben a na delce baraku je prohnutej asi o 4 cm hlavně nad velkym pokojem co je pod nim. Střecha je asi 5 let stará provedena odbornou firmou podle projektu .
Čim to muže být zpusobené? A jak to případně opravit?
Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

0x

no je to tím, že dnes vezmou dřevo z pily a hned ho daji na strechu. je to mokré a pak se to pokroutí. nám se taky tramy pokroutily za uz za rok od stavby střechy.

je to živé. asi nemá smysl to zkoumat a nějak řešit pokud Vam tam nezatéká

repkin*
hodnocení

0x

Radši bych se na to poptal u těch "odborníků" co to stavěli. Zadarmo to totiž určitě nebylo.

hodnocení

To asi určitě ale mohla bejt chyba taky v projektu jestliže realizace je provedena správně.
Pokud by byla chyba v projektu opravu hradí projektant?

kjanik112*
hodnocení

0x

Lze požadovat úhradu po projektantovi. Větší vinu bych ale dal dodavatelské firmě, jestliže jsou opravdu odborníci, chyby projektu musí vychytat, a předem prokonzultovat s projektantem. Víte, kolikrát za své praxe jsem před realizací konzultoval s projektantem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]