Nejste přihlášen/a.
Půjčila jsem si od dcery k moři klobouček a po navlhnutí úplně ztratil tvar, je takový "vyměklý"Zkoušela jsem ho naškrobit, ale nedrží. Vypadá jako pletený z lýka, ale na visačce je uvedeno 100% papír :-o Vypadá podobně jako tento - i.mimibazar.cz/...
MOC díky za jakoukoliv radu!
Sundat mašli, na novinách vytvarovat a důkladně prostříkat lakem na vlasy. Sezonu vydrží a pak se dá to opakovat.
Moc díky za tip! Lak na vlasy mě napadl, ale říkala jsem si, že když nepomohl škrob, tak lakem to taky nepůjde, nicméně zkusím
Ještě jednou díky!
Tak jsem na klobouk vystříkala celý obří super tužící lak a efekt malý je, nicméně není to to, co to bylo předtím. Klobouk není tak pevný, pořád se tak nějak vlní :-/ Ještě jsem objevila lak na akrylovém základu (ve spreji), který je podle popisu určený na lakování lepenky, papíru, dřeva, kovu, plastu, polystyrenu, skla... tak tím možná taky nic nezkazím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.