Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeložení staré střechy-pálené tašky

Od: slata odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chci se zeptat zda je možné sundat,očistit a vrátit zpět dost staré pálené tašky.Jsou jako nové,latě bych dal nové folii také.Nemuže nastat nějaký problém,třeba že by nepasovaly spět,nebo tak něco.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíte ještě dát kontralatě.

Jinak to určitě půjde udělat.

mili3478*
hodnocení

0x

pokud jsou v dobrem stavu ,tak by to nemel byt problem

artemus*
hodnocení

0x

Dobrý den, docela by mě zajímal, jak to dopadlo, jestli jste překládali původní a zkušenosti...? Chystám se na to samé, mám větranou střechu a pálené tašky (trám - latě - taška), jsou v perfektním stavu, skrz střechu vůbec nezatéká i latě jsou na jejich stáří jako nové... Nyní bych chtěl udělat podkrovní byt a tak bych rád tašky sundal, očistil, dal fólii a nové latě + kontra latě, pak vrátit tašky... Ale co by mě zajímalo by byl postup, jestli by to šlo třeba uděla od spodu postupně (jelikož jsem hodně vysoko), myslím rozebrat vodorovně půl střechy, pokrýt a následně druhou horní polovinu...? Myslím že jsem to už takto někde viděl někoho dělat a zaujalo mě to... Nebo se zaptám vás zkušených, jaký postup byste doporučovali?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]